De mini’s ook elftal van de week

Enter Mini’s ook elftal van de week bij Enter 1 – Hoonhorst 1 (maandag 6 juni)

We gaan van links naar rechts met het team van de mini’s.
Helemaal links zie je Laut : Laut speelt net een paar weekjes bij ons en is lekker fanatiek en houd ook zeker van een balletje trappen en kan ook super goed schieten.
Daarnaast zie je Guus : Guus speelt al wat langer bij de mini’s en is ook een van de oudste en kan ook super goed en mooi voetballen.
Naast Guus zie je Sven : Sven komt altijd met een glimlach op de voetbal en kan super goed dribbelen.
Daarnaast is Antony : deze jonge kerel is ook net bij de voetbal en is alles nog een beetje aan het ontdekken maar komt er helemaal in en vind het super leuk om een balletje te trappen.
Naast Antony zie je Wout : Wout is op deze foto er voor het eerst bij geweest en vond het super leuk.
Daarnaast staat Job : Job vind het super leuk om te voetballen en kan het zeker ook super goed.
Naast Job zie je Thijs : Thijs was er op deze training ook voor het eerst bij en heeft lekker op de goal geschoten en vond het super leuk.
Max staat naast Thijs en kan super goed en hard schieten op de goal en vind het ook leuk om te doen.
Sam de jongen er naast met zen leuke glimlach en zijn mooie brilletje komt ook zeker met plezier op de voetbal en loopt altijd te lachen.
Naast Sam zie je Lode : Lode is de grootste van de groep en houd van een potje voetbal.
Tijn staat naast Lode en is de donderjager van de groep en houd van grapje maken maar kan ook zeker goed voetballen.
Laure staat naast Tijn en is het zusje van Sam en heeft ook altijd een glimlach op haar gezicht.
Naast Laure staat Ben : de topspeler van de groep en zoon van Oud trainer van Enter 1 Rob Roelofs. Ben kan hartstikke goed dribbelen en schieten.
Naast Ben staat Nout en vind het leuk om lekker veel in beweging te zijn.
Daarnaast zie je Julius : Julius vind het leuk om met zijn vriendjes te voetballen en heeft groot plezier bij de mini’s.
Teun de jongen naast Julius kan super goed schieten en doet dat ook alleen maar. Hij maakt de mooiste goals uit zijn schoten.
Matz staat naast Teun : Matz heeft een mooie hanenkam en kan super goed dribbelen met de bal.
Joep de jongen met het zelfde tenue vind het leuk om een grapje te maken en kan super goed voetballen.
Daarnaast zie je Dex : Dex word altijd heel goed aangemoedigd door zijn opa aan de kant en scoort daarom ook altijd mooie goals.
Wes staat naast Dex : Wes luistert altijd goed naar zijn trainers en kan super goed dribbelen en daarna schieten op de goal.
Maas staat naast Wes en is super snel en sprint iedereen erlangs.
Dani met het mooie Twente tenuetje staat naast Maas en vind het leuk om lekker met de bal te dribbelen.
Dies de jongen ernaast met het Feyenoord pakje waar zijn trainers niet echt van houden is een van de kleinste van de groep maar kan wel super goed dribbelen en scoren op de goaltjes.
Liam de jongen iets achter Dies is de grote broer van Dani ze komen altijd samen aan met hun mooie Twente tenuetjes en lopen altijd samen met de bal in het rond en houden van een potje voetbal.
Mats de jongen naast Liam kan super goed dribbelen en houd ervan om lekker veel in beweging te zijn.
De laatste van groep op deze foto helemaal recht is ook het enigste meisje die er op deze training bij was, was er ook voor het eerst bij en heeft lekker mee gevoetbald en vond het super leuk.