Enter E4 elftal van de week

Enter E4 elftal van de week bij Enter 1 – Aramea 1. (zondag 10 december)

Hierbij de namen van E4:

Voorste rij van links naar rechts:
Twan Hodes, Yuup Prieshof, Boet Scheffel, Jules Lammertink, Jeremy Polko en Tijn Wiggers.

Middelste rij van links naar rechts:
Ties Meulman, Rens Heering, Camiel Wiggers, Thomas Lammertink, Olav Blom en Wes Otten.

Achterste Rij van links naar rechts:
Rob Prieshof (leider), Gerwin Meulman (leider), Robert Heering (Trainer/Coach) en Ewald Polko(Trainer/Coach)