Laatste nieuws

Enter mini’s elftal van de week

Enter Mini’s elftal van de week bij Enter 1 – Manderveen 1 (zondag 6 november)

Voorafgaande aan de wedstrijd worden ze door ons ontvangen en mogen spelen met een aantal 1e elftal spelers. In de rust van de wedstrijd wordt er door het elftal penalty geschoten op de reserve keeper van het elftal. Na afloop zullen alle spelertjes nog een mooi aandenken aan deze middag mee krijgen.

Heel belangrijk is, dat familie mede van harte is uitgenodigd om dit bij te wonen. Vaders, moeders, opa’s en oma’s etc. Jullie zijn allemaal van harte uitgenodigd om van deze middag een onvergetelijk moment te maken.

Hallo, wij zijn de mini’s van Sv Enter en trainen 2x in de week. Wij spelen nog geen wedstrijden maar kijken daar wel super naar uit en trainen hard om later goed ons best te doen bij Sv Enter. Wij zijn een team met veel jongens maar ook een paar meisjes. Op woensdag avond worden wij getraind door 5 jongens van JO17-1 en JO17-2, we kunnen lekker met hun donderjagen maar ook serieus voetballen. Op zaterdag ochtend worden wij getraind door twee vaders van de mini’s, daarbij gaan we ook zeker hard aan de bak en laten we Sv Enter zien wat er aan gaat komen. Wij zijn de mini’s van Sv Enter.

Van links naar recht,
Job, Maas, Ben, Dex, Wout, Wout, Mats, Kees, Daaf, Daan, Mirthe, Dies, Julius, Anne, Noud, Jack, Max, Pepe, Antony, Thijs en Max