Laatste nieuws

Enter 1 naar de koploper

Over drie dagen staat er een topper op het programma in de 4e klasse G. SV Haarle ontvangt concurrent SV Enter. Beide ploegen hopen dit seizoen hoge ogen te gooien en tot het einde mee te doen om de bovenste plekken.

SV Haarle kent dit seizoen een droomstart. Na vier wedstrijden heeft de ploeg de volle buit te pakken en staat het bovenaan in de competitie. De mannen van trainer Willems (26), die dit jaar debuteert als hoofdtrainer, spelen goed en zitten in een flow. Het spel wat Enter de laatste weken laat zien is eveneens niet onaardig, maar de ploeg heeft al de nodige punten laten liggen. Een ongelukkig gelijkspel tegen SDOL en een off-day bij Broekland maakt dat de ploeg van trainer Gerard Bos blijft steken op 7 punten.

Afgelopen week werd wel met duidelijke cijfers (6-0) gewonnen van DAVO . Daarnaast komen meerdere spelers terug van een blessure. Positieve ontwikkelingen dus voor de Enternaren die er alles aan zullen doen om dit weekend te winnen van Haarle en aan te haken bij de top.

Een mooi affiche dus aankomende zondag waarbij alle support welkom is. Er wordt om 14:00 afgetrapt in Haarle, sportpark de Pastoorsmoat.

Groet Mees