Laatste nieuws

Inschrijving Kerstbazaar 2020 geopend

De inschrijving van de (online) Kerstbazaar 2020 is geopend. Je kunt jou team nu opgeven door een e-mail te sturen naar [email protected]. Wat moet je in je mail vermelden?
– Teamnaam
– Teamgenoten
– Aantal extra loten (1,- per stuk)
– Mobielnummer (met WhatsApp)

De kosten voor de inschrijving bedragen 50,-. Maar voor dit bedrag krijg je ook nog eens een mooi borrelpakket (bestaande uit een krat bier, 2 flessen wijn en snacks) en alvast 5 loten voor de Grote Kerstverloting.

Het belooft een gezellige zondagmiddag te worden met een bomvol programma! Zo presenteren wij u de Razende Reporter, de kerstman en verschillende spelonderdelen.

Wegens de vele getroffen ondernemers in de corona-crisis zullen wij dit jaar alle prijzen zelf inkopen bij onze sponsoren. Dit betekent dat wij de prijzen zullen financieren van het bedrag dat wij binnenkrijgen bij de lotenverkoop! Dus, hoe meer loten verkocht, hoe grotere prijzen!

Mocht u echter toch graag een prijs willen aanbieden, ontvangen wij deze met open armen! Één ondernemer beet de spits al af met een grote hoofdprijs; onze hoofdsponsor Bronboring Enter – Waterontharding Oost-Nederland oftewel Robert Slaghekke heeft een waterontharder t.w.v. meer dan 1000 euro beschikbaar gesteld.