Laatste nieuws

Kennismakingstrainingen bij sv Enter

sv Enter wil de jeugd in de aanloop van deze zomer, graag kennis laten maken met de voetbalsport. Daarom organiseert de club op alle zondagen in mei en juni kennismakingstrainingen. Deze starten om 10.00 uur en duren een uur. Elke zondag staan er weer nieuwe sv Enter trainers op het veld, om de jeugd kennis te laten maken met de bal en sporten in teamverband.

Jos van Otten, voorzitter van sv Enter: “Hoe eerder een kind in aanraking komt met een sport hoe beter. Welke sport het ook wordt, één ding staat voorop: je moet er plezier in hebben. En dat is ook gewoon een kwestie van proberen. sv Enter laat graag zien hoe leuk voetbal is! Voetballen kan bij sv Enter vanaf vijf jaar. Vanaf die leeftijd begint een kind balgevoel te ontwikkelen en is de coördinatie doorgaans voldoende om met voetballen te starten”.

Meedoen is kosteloos en vrijblijvend, je hoeft je dan ook niet aan te melden voor deze trainingen. Kom gewoon langs! Meisjes en jongens die na deze periode besluiten lid te worden, kunnen in het nieuwe seizoen aansluiten in één van de jeugdelftallen.

De eerste training, voor meisjes en jongens vanaf 5 tot met 12 jaar, is aankomende zondag (2 mei).