Laatste nieuws

Kerstbazaar SV Enter 2020 – It giet oan

Lange rijen van tafels gevuld met heren & dames die allemaal standvastig lopen te sprekken over de hoogte en diepte punten van afgelopen jaar. De geur van bier, wijn & kippenpoten nemen zo langzamerhand de plaats in van voetbalschoenengeur en/of verfrissende parfums.
Voor 1 x per jaar is de krompatte-kantine omgetoverd tot een groot Walhalla. Van alles te beleven. Je weet soms niet waar je kijken of luisteren moet. De een ramt er even al zijn zuur verdiende zwarte geld erdoor bij de loterij, de ander knoopt zomaar een goed gesprek aan met de linksback. Tijdens de loterij wordt er flink gebuizerd door de hossende menigte maar eenmaal de Kerstman in de spotlight, houdt menig sportfanaat zich even gedeisd… om maar niet naar voren te hoeven komen. Om daarna feestelijk af te sluiten met een hitparadezangertje. Ochman, wat hi-jw nen wille e-had!

Hoe anders is het nu. De tafels en stoelen smachten meer dan normaal naar warmte en vrolijkheid. De lange biertafels zijn al 2 x opgepoetst maar langzaamaan dwarrelt het stof toch weer op het blanke eikenhout. Het gerammel van volle bierkratten over de toonbank, het geproost onderling, de kerstbel of het gepreek van de commentatoren.

Hoe anders is het nu..….stilte heeft inmiddels zijn intrede gedaan.

Maar niet voor lang!!

Wij zouden SV Enter niet zijn of we bedenken wel weer ’n oplossing. Stil zitten en niks doen is te makkelijk. Kun jij niet naar de Kerstbazaar? Dan komt de Kerstbazaar toch gewoon naar jou toe deze editie!!

Met het media team binnen de SV gaan wij zondag 27 december de kerstbazaar bij u in de woonkamer LIVE uitzenden! Op de 3e kerstdag van dit jaar brengen wij u een middag/avond vullend programma op de beeldbuis. Keer wat anders dan het hele weekend ‘loveletters’.

Het spelelement zal in de loop d’r weken kenbaar worden gemaakt. Maar de vaste elementen van plezier, vertier en entertainment zullen zeker de revue gaan passeren. Met in de hoofdrol: De Razende Reporter & De Kerstman! En reken er op dat er weer een hoop prijzen te winnen valt!

Strijk de foute kersttrui maar vast, zet de pretpotjes maar vast koud. trommel her en der een paar oude damherten uit de wei, vorm een team of verkeer in goed gezelschap op zondag 27 december. TV aan en kieken!

Binnenkort meer informatie over de live-uitzending, spelelementen en opgave, maar voorbereidingen treffen is geen overbodige luxe 😉

The Show Must Go On, Altied! Kerstbazaar SV Enter 2020. LIVE op uw TV!