Autobedrijf Frans Wolters in Enter is een dynamisch autobedrijf met een ruime ervaring van al 32 jaar op het gebied van onderhoud / reparatie en in- en verkoop van personenauto’s en bedrijfsauto’s.
 Ook voor verkoop van brommobielen bent U bij ons aan het juiste adres. Aandacht voor service en kwaliteit is binnen ons bedrijf vanzelfsprekend. Onze voorraad occasions bestaat gemiddeld uit ongeveer 75 auto’s van zeer recente bouwjaren, tevens hebben wij continu diverse nieuwe auto’s op voorraad die wij met hoge kortingen kunnen leveren. Onze voorraad brommobielen bestaat uit ongeveer 20 stuks zowel nieuw als gebruikt.

Mocht de door U gezochte auto niet bij ons aanwezig zijn, dan kunt altijd een vrijblijvende zoekopdracht bij ons plaatsen. Wij hebben ook ruime ervaring met het importeren van jonge gebruikte en nieuwe auto’s met name uit Duitsland.

Tevens beschikken wij over een goed uitgeruste werkplaats met geschoold personeel die werken met de modernste gereedschappen en test apparatuur.
 Graag zijn wij u van dienst als het gaat om reparatie, onderhoud, APK, aircoservice en schadeherstel (ook voor uw leaseauto). Wij zijn RDW gecertificeerd, Bovag lid en aangesloten bij de stichting nationale autopas (NAP).

Wij nodigen u graag uit in ons bedrijf waar in alle rust en overzicht allerlei autozaken kunnen worden besproken.
 Autobedrijf Frans Wolters in Enter helpt u graag op weg.

De koffie staat klaar!

Contactgegevens:

Website: http://www.franswolters.nl/
Telefoon: 0547 – 382 801
E-mail: [email protected]
Adres: Fleuweweg 12a
Postcode: 7468 AG Enter