HOOGWAARDIGE WONING- EN UTILITEITSBOUW

U kunt bij ons terecht voor zowel woning- als utiliteitsbouw, voor nieuwbouw en verbouw, voor renovatie en onderhoud. Wij bouwen seriematige woningen tot luxe villa’s, bedrijfspanden, kantoren en appartementen. Kwaliteit staat bij ons centraal. We werken op traditionele wijze naar een hoogwaardig pand.

VAKKUNDIG PERSONEEL
Ons bedrijf is opgericht in 1982. Onze 35 medewerkers brengen dan ook veel ervaring mee. Wij werken met vakmanschap en toewijding aan uw tevredenheid. Zo bouwen we aan een lange relatie, die verder reikt dan het moment van oplevering.

GOEDE COMMUNICATIE
Gedegen vakmensen op de bouwplaats en goede aansturing vanaf kantoor is onze sleutel voor kwaliteit. De lijnen zijn kort: we spelen informatie snel door. Ook met u maken we graag heldere afspraken. Zo werken we prettig samen. En komen we tot een resultaat waar we gezamenlijk trots op zijn.

UW BOUWVERGUNNINGSAANVRAAG IN GOEDE HANDEN
Wij kunnen uw bouwvergunningsaanvraag verzorgen. Wij bundelen hiervoor de kennis van opdrachtgever, ontwerper, voorbereider en uitvoering. Dit complete pakket aan informatie levert qua sfeer, techniek en financiën het meest optimale resultaat. En wilt u wijzigingen doorvoeren? Geen probleem. We maken meteen inzichtelijk wat de invloed hiervan is op de bouwkosten.

OFFERTE OP MAAT VOOR EEN PASSEND ONTWERP
U kunt bij ons terecht met óf zonder een ontwerp van uw bouwplan. Wanneer u een kavel heeft, maken wij een ontwerp voor een woning of bedrijfspand. Geheel vrijblijvend. Met dit ontwerp als uitgangspunt maken we voor u een offerte voor de bouwkosten.

Contactgegevens:

Website: http://www.bouwbedrijfhoman.nl
Telefoon: 0547 – 381 035
E-mail: [email protected]
Adres: Vonderweg 19
Postcode: 7468 DC  Enter