DataVisual is een allround ICT dienstverlener die sinds 1999 actief is in de markt. Met u, als (potentiële) klant, bekijken we hoe ICT binnen uw organisatie slim ingezet kan worden. Ons doel is om uw bedrijfsprocessen te ondersteunen en uw interne en externe communicatie binnen de organisatie te verbeteren.

Doordat wij een flexibele partij zijn die continu streeft naar de meest bruikbare en duurzame oplossing voor uw business, zijn wij in staat om door middel van maatwerk grote ICT uitdagingen met u aan te gaan. Dit stemmen wij af op basis van de focus van uw organisatie op de langere termijn en de wensen en vereisten die u stelt aan uw bedrijfsprocessen. Het gaat om de totale oplossing voor u als ICT medewerker en ondernemer. Immers iedere ICT omgeving is anders, evenals de eisen en wensen die u als ondernemer heeft voor uw ICT omgeving.

Onze creativiteit speelt hierbij een belangrijke rol, waarbij we inmiddels diverse concepten op de markt hebben gebracht. Zo zijn wij als één van de eerste Microsoft SPLA partners in Nederland (2005) gespecialiseerd in cloud concepten. U kunt daarnaast ook denken aan concepten aangaande hosted telefonie, cloud desktop, webapplicatie ontwikkeling, hosting of een combinatie daarvan.

We vinden het belangrijk om hierbij onze passie voor ICT met U en onze partners te delen, zodat we in staat zijn om gezamenlijk uw business middels ICT te kunnen ondersteunen. Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0547-380777 of bekijk onze website www.datavisual.nl.
Contactgegevens:

Website: http://www.datavisual.nl/
Telefoon: 0547 – 380 777
E-mail: [email protected]
Adres: Rijssenseweg 51 a/b
Postcode: 7468 AB Enter