Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, dat gespecialiseerd is in het bewerken en verwerken van vlees en vleesproducten voor professionals in horeca, groothandel en instellingen. Daarnaast leveren wij aan bedrijven en particulieren compleet verzorgde barbeque’s, warme én koude buffetten voor feesten en partijen.

Freriksen is dé vleesspecialist als het gaat om lekker vers vlees en vleesproducten.

In 2001 is Erik-Jan Freriksen begonnen met het produceren en leveren van vlees en vleesproducten vanuit een klein pand in Nijverdal. Door ruimtegebrek, als gevolg van de snelle groeiontwikkelingen, zijn wij in 2003 verhuisd naar het nieuwe pand in Almelo. Dit pand voldoet volledig aan de huidige E.E.G. eisen en is voorzien van E.E.G. nr. 3164, daarnaast is het pand uitgerust met de meest geavanceerde apparatuur.

Gezien de centrale ligging in Twente zijn wij in staat om onze klanten snel en efficiënt van dienst te zijn in Twente, Salland en Achterhoek. Ons team van vakbekwame medewerkers bestaat uit mensen met ruime kennis en ervaring op verschillende gebieden binnen de foodbranche. Dit resulteert in kwalitatief hoogwaardige producten met de ambachtelijke smaak van vroeger en innovatieve producten die voldoen aan de wensen van deze tijd.

Contactgegevens:

Website: http://www.freriksen-vlees.nl/
Telefoon: 0546 – 493 525
E-mail: [email protected]
Adres: Aadijk 5a
Postcode: 7602 PP Almelo