Gerbri BV levert al ruim 40 jaar hoogwaardige, innovatieve en toonaangevende folie materialen voor uiteenlopende toepassingen in de bouw, landbouw en industrie. Deze folies zijn ontwikkeld met het oog op de toekomst. Dit houdt in dat wij samen met onze klanten en leveranciers, bewust bezig zijn met passende, flexibele en duurzame folie producten en advies op maat.

We beschikken over een ruim magazijn met meer dan 1.000 producten standaard op voorraad. Hierdoor kunnen we binnen 24 uur de gewenste producten op elke plek in Nederland laten bezorgen.

Als het gaat om een snelle levertijd, een technisch advies of een op maat gemaakt product, Gerbri is uw toekomstgerichte partner.

Ons assortiment:

Bouw: folies voor dak-, wand- en vloer (denk hierbij bijvoorbeeld aan damp open, damp dicht, waterkerend, isolerend, UV-bestendig), manchetten, kozijnbeschermingsmateriaal, lateislabbes en tapes. Met of zonder bedrukking van bijvoorbeeld uw bedrijfslogo. Wij zijn specialist op het gebied van lucht- en winddichtbouwen en verzorgen ook kennis sessies op locatie of in onze eigen trainingsruimte.

Landbouw: folies voor het inkuilen en balen wikkelen, balennetten en perstouw.

Industrie: folies voor het verpakken, beschermen en stabiliseren (bijvoorbeeld krimpfolie en -hoezen, wikkelfolie, afdekfolie, hoezen) en tapes. Met of zonder bedrukking van bijvoorbeeld uw bedrijfslogo.

Contactgegevens:

Website: http://www.gerbri.nl/
Telefoon: 0548 – 514 822
E-mail: [email protected]
Adres: Vonderweg 21
Postcode: 7468 DC Enter