HTW Infiltratietechniek BV, opgericht door M.H. ter Woerds, is een jonge dynamische onderneming, voortgekomen uit de NKI BV, en sinds enige jaren gespecialiseerd in een aantal disciplines.

Op de eerste plaats levert HTW bv een aantal totaaloplossingen op het gebied van het afkoppelen van hemelwater. HTW bv adviseert o.a. ingenieursbureaus, overheden en aannemers in de GWW sector waar het gaat om het verantwoordt infiltreren van hemelwater. Daarnaast is HTW bv marktleider op het gebied van kunststof (PP) pakketten voor de luchtwasserindustrie. Te denken valt hierbij aan stofvangers, druppelvangers en oppervlaktevergroters, zowel biologisch, chemisch,als in combi-wassers.

In 2009 heeft HTW bv een vernieuwend concept ontwikkelt ten behoeve van drainoplossingen onder met name kunstgrasvelden. Alle benodigde certificering zijn in het bezit van HTW bv.

Intussen vinden de materialen vanuit onze productie in Ochtrup(Duitsland) rechtstreeks wereldwijd haar weg naar de eindgebruikers.

Alle door HTW bv ontwikkelde oplossingen worden vermarkt onder de merknaam ITplus®, en zijn maximaal gecertificeerd.

Bekende producten zijn de ITplus® Controlbox, en de ITplus® Variobox voor het afkoppelen van het hemelwater. Ditzelfde geldt voor de ITplus® Treebox voor boomgroeiplaatsen. De kunststof ondervloer wordt als ITplus® Sportsfloor geleverd, en wordt custommade geproduceerd ( in verschillende hoogtes) als drainoplossing onder kunstgrasvelden.

Uniek, is het feit, dat HTW bv niet enkel adviseert en de materialen verkoopt, maar dat ze tevens de producten zelf ontwikkelt en produceert. Sterker nog, ook de machines waarmee gewerkt wordt, is een eigen ontwikkeling. Vanuit de productie wordt dus direct aan de eindgebruiker geleverd, waardoor alle producten tegen de scherpst mogelijke prijs geleverd kunnen worden.

Contactgegevens:

Website: http://www.infiltratietechniek.nl/
Telefoon: 0547 – 383 551
E-mail: [email protected]
Adres: Bornerbroekseweg 1D
Postcode: 7468 RM Enter