De geschiedenis van Latrago begint in 1963. Twee jonge mensen van verschillende smederijen vinden elkaar en willen samen hun vakkennis in een eigen bedrijf voortzetten. De locatie werd een loods in Kerspel-Goor.
Er werd voor de naam Latrago gekozen. LAndbouwmachines TRActoren GOor.

In eerste instantie werd begonnen met verkoop en onderhoud van tractoren en landbouwmachines. Omdat de tractor het gezicht ging bepalen op de boerderij, groeide Latrago.

De 21e eeuw zijn wij begonnen met de overname van een gerenommeerde tractor dealer uit Nijverdal. Door deze overname waren aanpassingen van verschillende gebouwen en uitbreiding op huidige locatie noodzakelijk. Dit alles heeft geresulteerd in een modern bedrijfspand, een functionele en overzichtelijke werkplaats, een mooie showroom en een goed gesorteerd winkel/magazijn.

De uitbreiding van de gebouwen bracht met zich mee dat we ook in staat waren grotere machines te onderhouden. De verkoop en technische mensen zijn er dan ook uitermate goed in geslaagd, mede dankzij een sterk merk en goede service, snel een mooi marktaandeel te verwerven in dit marktsegment. Op vertrouwen kun je bouwen!

In 2015 is gekozen voor specialisatie in tractoren en machines. De melkmachine afdeling werd elders ondergebracht en er werd meer nadruk gelegd op de Case IH / Steyr tractoren en Krone machines. Door een overname in januari 2016 van een vertrouwde Case-IH en Krone dealer uit Laren Gld. hopen wij ons nog meer te kunnen profileren met onze service en betrouwbaarheid.

Kijk verder op de site en ontdek de producten en diensten waar wij u graag mee van dienst willen zijn.

Contactgegevens:

Website: http://www.latrago.nl/
Telefoon: 0547 – 272 771
E-mail: [email protected]
Adres: Spechthorstdwarsweg 5
Postcode: 7471 GJ Goor