Asbest, bouw & milieu

Nijhof & Poppinghaus Adviseurs is een onafhankelijk adviesbureau dat werkzaam is in de disciplines asbest, bouw en milieu.

Wij zijn gespecialiseerd in de uitvoering van asbestinventarisaties in gebouwen en in bodem, bodemonderzoeken en de uitvoering van bouwkundige opnamen en bouwtechnokeuringen ten behoeve van aan- en verkoop.

Op het gebied van sloop zijn wij uw partner wanneer het gaat om kleine en grote sloopwerken. We begeleiden het gehele sloopproces voor u en zorgen er voor dat de vooraf afgesproken resultaten, op het vooraf afgesproken tijdstip worden geleverd. Hierbij vervullen wij de rol van adviseur, projectmanager, toezichthouder en directievoerder.

Ook wanneer het complexe en grote projecten betreft, kunt u vertrouwen op de expertise van Nijhof & Poppinghaus Adviseurs. Onze adviseurs zijn sinds 1993 werkzaam in de vakgebieden en door de jarenlange ervaring beheersen wij de materie en zijn wij, als geen ander, in staat om dwarsverbanden tussen de diverse disciplines te leggen en raakvlakken tussen de disciplines te onderkennen. Door de verschillende werkzaamheden op elkaar af te stemmen kunnen wij (aanzienlijke) besparingen in tijd en geld realiseren.

Ons bureau onderscheidt zich in de markt door een pragmatische, flexibele en professionele instelling en door deskundigheid op basis van opleiding en jarenlange ervaring in de vakgebieden.

Contactgegevens:

Website: http://www.npadviseurs.nl/
Telefoon: 0547 – 388 432
E-mail: [email protected]
Adres: Dorpsstraat 139
Postcode: 7468 CJ Enter