Laatste nieuws

Serkan Karaali nieuwe trainer JO19-1

De technische commissie heeft deze week overeenstemming bereikt met Serkan Karaali als nieuwe trainer voor JO19-1. Met ingang van het seizoen 2021-2022 zal Serkan het vlaggenschip van de jeugd van SV Enter gaan trainen/coachen.

Serkan Karaali (46) is een bekende uit het amateurvoetbal. Eerst bij Sportclub Rijssen en later speelde hij tot zijn vijftiende bij Excelsior’31. Karaali werd ontdekt door Heracles Almelo waar hij de jeugd verder heeft doorlopen. Na twee jaar in het tweede te hebben gespeeld, kwam hij uiteindelijk ook een jaar uit in de hoofdmacht. Na vijf jaar wederom bij Excelsior’31 in het eerste te hebben gespeeld, kwam Serkan bij SVZW. Zijn voetballoopbaan heeft hij afgesloten bij Colmschate waarna hij met Philip Agteres naar Blauw Wit in Holten vertrok en daar assistent-trainer werd. Daarna was Serkan ook bij SVZW de assistent-trainer van Philip Agteres.

Vervolgens vond Serkan het tijd om op eigen benen verder te gaan en heeft hij eerst JO11-1 bij Excelsior’31 getraind en is op dit moment trainer bij Juventa’12 en traint daar JO15-1.

Het bestuur en de technische commissie zijn verheugd met de komst van Serkan en kijken uit naar een prettige en succesvolle samenwerking.