Teams

Sv Enter jeugd kampioenen en …..a.s. (?) kampioenen

Het was vandaag een bijzonder mooie dag op de Krompatte. Eerst stelden ’s morgens vroeg onze jongste sterren de titel veilig. Eigenlijk nog Mini, maar wat vervroegd ingedeeld in de competitie won F6 in een rechtstreeks duel ruimschots van Heracles en daarna barstte het feest los (zie bijgevoegde foto’s) incl. de nieuwe kampioensmedailles.

’s middags was het feest voor Meisjes B1 en Jongens B1; beide teams waren al kampioen geworden, maar vanmiddag werd het echt gevierd. Daarbij lieten beide nogmaals zien, dat zij absoluut de sterkten zijn door hun duels overtuigend te winnen. Voor B1 betekent dit ook de promotie naar de 1eklasse en dat is een belangrijke stap in de ontwikkeling van de jeugdopleiding. Hier ook groot feest; op en langs het veld zagen we veel publiek, vuurwerk, muziek, mooie sfeer en uitreiking van prijzen.

Alle meisjes, jongens en hun begeleiding willen wij vanaf deze plek van harte feliciteren.

Maar er is misschien nog meer !! Let op de komende weken, want er zijn directe kampioensduels en dus titels te verdienen voor A2,  D1 (incl. promotie naar 1e klasse), E2, E5 en F2. Met de steun zoals die er vandaag was, moet veel mogelijk zijn.

Dan kan ook ons A1 nog promoveren; ze hebben het niet geheel in eigen hand, maar het is niet uitgesloten.

Tot slot: steun a.s. zaterdag ook C1, ons hoogst ingedeelde jeugdteam. Zij zitten in degradatie gevaar in de 1e klasse, maar presteren daar meer dan voortreffelijk. Ook om trots op te zijn, want handhaving daar staat (bijna) gelijk aan een titel. Zaterdag om 13.00 uur thuis is 1 punt tegen Heino voldoende voor klasse behoud. Het zou een zeer mooie prestatie zijn. Wij rekenen op jullie.

Het Jeugdbestuur

IMG_1115

IMG_1077

IMG_1025

IMG_0968

IMG_9913