Laatste nieuws

Van het bestuur – Corona – Update (nr. 24)

Beste leden, trainers, vrijwilligers, ouders / verzorgers en sponsoren van sv Enter,

Inleiding
We mogen weer!
Onze jeugdteams mogen weer voetbalwedstrijden spelen tegen andere verenigingen, de Regio Cup is gisteren van start gegaan. In de maand juni worden er 4 speelrondes afgewerkt. Gisteren is de eerste serie wedstrijden gespeeld. Alleen de JO19-1 en JO19-2 kunnen helaas niet deelnemen.
In de twee voorgaande weekenden mochten we al wel oefenwedstrijden spelen binnen de dorpsgrenzen. Hier is volop gebruik van gemaakt. Alle jeugdteams zijn de strijd aangegaan met de jongens en meisjes van Enter Vooruit.
Met ingang van gisteren mogen ook senioren oefenwedstrijden spelen binnen de vereniging. sv Enter 2 mag dus oefenen tegen sv Enter 4 en de mannen van het 8e kunnen nu een oefenpotje organiseren tegen het 6e elftal.
Langzaam maar zeker gaat het verder de goede kant op, steeds meer mensen zijn gevaccineerd en nieuwe versoepelingen zijn aanstaande.

Kennismakingstrainingen
sv Enter organiseert op alle zondagen in mei en juni kennismakingstrainingen. Deze starten om 10.00 uur en duren een uur. Elke zondag staan er weer nieuwe sv Enter trainers op het veld, om de jeugd kennis te laten maken met de bal en sporten in teamverband.
Meedoen is kosteloos en vrijblijvend, je hoeft je dan ook niet aan te melden voor deze trainingen. Kom gewoon langs! Meisjes en jongens die na deze periode besluiten lid te worden, kunnen in het nieuwe seizoen aansluiten in één van de jeugdelftallen.

Vervanging toplaag kunstgras hoofdveld
Deze zomer zal ons hoofdveld voorzien worden van een nieuwe toplaag. Het huidige veld is in 2009 aangelegd en is na 12 jaar echt aan vervanging toe. De aanbesteding is inmiddels onderweg.
De voorlopige planning is inmiddels bekend. De werkzaamheden starten op 5 juli en zullen rond 16 juli afgerond zijn.

 

Algemene Ledenvergadering
De ledenvergadering kon in 2020 helaas niet doorgaan. Dit jaar komt er hoe dan ook een Algemene Ledenvergadering (ALV). De ALV 2021 staat, vooralsnog gepland op donderdag 1 juli 2021. We wachten de aanstaande versoepelingen nog even af en nemen dan een definitieve beslissing hierover. Kan 1 juli niet doorgaan op de gewenste wijze dan stellen we de ALV nog even uit naar donderdag 2 september.

Technische Commissie
Als Technische Commissie van sv Enter zijn wij verheugd om te kunnen mededelen dat vanaf seizoen 2021-2022, Rick Kamphuis is aangesteld als trainer van de JO17-1. Rick zal Richard Woestenenk opvolgen die terug zal keren naar GFC Goor.
Rick is een gewaardeerde kracht binnen sv Enter en inmiddels vier jaar een vaste waarde in het eerste elftal van sv Enter. In het verleden heeft Rick diverse jeugdelftallen mogen trainen en begeleiden. De bedoeling is dat hij de trainersopleiding zal gaan volgen om verdere stappen te gaan zetten in zijn trainersloopbaan.
Ter ondersteuning van Rick, is Jan Otten aangesteld in de rol van assistent-trainer en Brent Geels als grensrechter. In de komende periode zullen wij tevens nog op zoek gaan naar een leider om de staf compleet te maken.
Wij wensen Rick en de staf veel plezier en sportief succes toe komend seizoen! Met de aanstelling van Rick en Jan, heeft de TC de trainersstaf voor de selectie-elftallen rond voor komend seizoen.
De Technische Commissie heeft de teamindelingen voor de jongensteams inmiddels gepubliceerd. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de teamindelingen voor de meisjes teams voor het nieuwe seizoen.

sv Enter 100 jaar
Volgend jaar rond deze tijd zullen we de eerste activiteiten in het kader van ons 100 jarig bestaan organiseren. Onderstaand treft u een opsomming van ideeën aan die tot nu toe ingebracht zijn:

  • Voetbalactivteiten; speciale editie van het Marcel Kamphuis Jeugdtoernooi, Jeugdtoernooi voor Betaald Voetbal Organisaties, Bedrijventoernooi, Nederlaagtoernooi, Voetbalclinics, 1 tegen 100, Penaltybokaal
  • Feestactiviteiten; Jubileumreceptie, Jubileumbrunch, Jubileumreünie, KantineQuiz, Playbackshow, Sportcafé, Fietstocht lang sv Enter historie
  • Overig; Jubileumboek, Voetbalplaatjesboek

Welke activiteiten daadwerkelijk gaan plaatsvinden zal in de komende maanden verder uitgewerkt worden. Dat we het jubileumjaar alleen gezamenlijk tot een succes kunnen maken is wel duidelijk. We rekenen dan ook op jullie. Meld je aan om een actieve bijdrage te leveren aan dit fantastische eeuwfeest.
Een van de initiatieven die al is afgetrapt is het Jubileumboek – sv Enter 100 jaar. Er is inmiddels een (kern)groep gevormd die hiermee aan de slag gegaan is. Ook hier geldt, denkt u in welke vorm dan ook een bijdrage te kunnen leveren dan stellen we dat zeer op prijs. Denk bijvoorbeeld aan het aanleveren van mooie (oude) foto’s of het schrijven van een mooi artikel, interview, reportage of een inspirerende column voor het boek.

Corona
Onderstaand zijn de belangrijkste zaken nog even op een rijtje gezet:

  • De Regio Cup is van start gegaan voor de jeugdteams t/m 017
  • Iedereen mag zonder beperkingen trainen en alle teams mogen binnen de vereniging oefenwedstrijden spelen, dus ook de senioren
  • de kleedkamers en douches zijn weer open, er is gecontroleerd op legionella
  • er zijn nog geen toeschouwers welkom op het sportpark, dit geldt zowel voor de trainingen als ook voor de wedstrijden
  • de kantine (en het terras) wordt naar behoefte opengesteld (donderdag, zaterdag en zondag), iedereen betrokken bij sv Enter is van harte welkom

De maatregelen zijn er voor de gezondheid van alle leden, trainers, vrijwilligers en ouders/verzorgers en uiteindelijk voor de gehele (lokale) maatschappij. We vragen jullie je eraan te houden!
Om op hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen van sv Enter verwijzen we naar onze website (www.sventer.nl) en social media Facebook (Sv Enter), Twitter (svEnter) en Instagram (sv_enter).

Mocht u een van de eerdere updates gemist hebben, ze zijn allemaal terug te lezen.

Blijf gezond, steun elkaar en blijf omkijken naar de mensen om je heen.

Het bestuur van sv Enter.