Algemeen

Benoemingen selectietrainers

De afgelopen weken hebben we met alle huidige selectietrainers gesproken over hun wensen voor het komende seizoen. Met een aantal zijn we nog in gesprek over een andere functie/rol.

Wij zijn verheugd een aantal benoemingen bekend te kunnen maken voor het komende seizoen.

Patrick Rensen, thans JO19 – 1 trainer, wordt de nieuwe trainer van JO17 – 1.

Rob Heilen, nu assistent bij JO15 – 1, schuift door naar de functie van hoofdtrainer van dit team. Rob is bezig met de afronding van de TC 3 opleiding.

Marcel Gierkink, die nu de JO11 – 1 traint, gaat zich als trainer bezig houden met JO13 – 1.Marcel gaat komend seizoen ook de TC 3 opleiding volgen.

Nadat wij Marco Otten eerder al aangesteld hadden als trainer van JO19 – 1, zijn bij de jeugd nog de vacatures bij JO11 -1 en de JO9-1 vacant. Op korte termijn verwachten wij de aanstelling van de trainer van JO11 – 1 bekend te kunnen maken.

Bij de senioren is alles inmiddels afgerond. Rob Roelofs heeft een doorlopend contract tm seizoen 2018 – 2019 en Maarten Smoes blijft ook komend seizoen zijn assistent.

Michel Luberti blijft bij het 2e actief als hoofdtrainer en Bas Asbroek en Tim Keizer blijven de trainers bij het 3e team.

Wij wensen allen veel succes in hun (nieuwe) functie.

De Technische Commissie