Algemeen

Nieuw in de wedstrijdzaken app: Voeg doelpuntenmakers toe

Voeg doelpuntenmakers nu eenvoudig toe in de app

Uitslagen, standen?? het is je wel bekend dat die informatie allemaal in de app is terug te vinden. Maar hoe zit het nou met de doelpuntenmakers? Het is voor ouders, fans én voor spelers toch hartstikke leuk om te zien wie er gescoord heeft? Dat kan vanaf nu in de app!

Zien wie er scoort? Pak de app erbij!

Wie staat er bovenaan de topscorerslijst binnen het team? Die verdient wel een leuke prijs toch?! Voor iedereen die gebruik maakt van de app, je kunt vanaf nu zien WIE er gescoord heeft en HOEVEEL doelpunten spelers dit seizoen hebben gemaakt. Zo zijn ouders en fans altijd up-to-date en kunnen spelers zelf via de app op school aan vriendjes en vriendinnetjes laten zien dat zij het doelpunt gemaakt hebben. Hartstikke leuk!

In de app zie je in het menu ‘wedstrijdgegevens’ wie er tijdens een wedstrijd heeft gescoord. En wil je het complete topscorersoverzicht zien? Die zie je bij het betreffende team in de app onder het kopje ‘wedstrijdstatistieken’.

Wie legt de doelpuntenmaker vast?

De teammanager is dé persoon die na de wedstrijd de doelpuntenmakers kan vastleggen. En we hopen dat de teammanagers na de wedstrijd even 3 minuten de tijd nemen dit te doen. Want juist hierdoor wordt het voor de fans en ouders veel leuker om alle wedstrijdinformatie in de app bij te houden.

Hoe de teammanagers de doelpuntenmakers kunnen vastleggen lees je hier.

Zijn doelpuntenmakers altijd zichtbaar?

Of de naam en eventueel de foto van een doelpuntenmaker in de app te zien is, heeft te maken met privacy-instellingen. Ieder persoon bepaalt zelf of diegene met naam of foto in de app getoond wordt. Dat is dus niet zozeer aan de club, maar echt aan iedere speler zelf. Dus wil jij als doelpuntenmaker met naam en eventueel foto gezien worden? Dan dien je in de app je privacy op ‘normaal’ te zetten. Meer hoef je niet te doen!

 

Belangrijk is dat je de laatste versie van de app hebt. Controleer in de appstore of de update al voor jou klaar staat!

Bron: https://www.sportlink.nl/doelpuntvieren/