Algemeen

Sven Koebrugge: Hoofd Jeugd Opleidingen bij sv Enter

Hierbij berichten wij jullie dat wij per direct Sven Koebrugge aangesteld hebben als Hoofd Jeugd Opleidingen.

Doel van deze functie is gericht op het verbeteren van de trainingen voor alle jeugdteams binnen sv Enter. Dit gaat Sven o.a. doen door op het veld jeugdtrainers te begeleiden.

In eerste instantie is de overeenkomst tm medio dit jaar om wederzijds te kijken of we hier mede de juiste stappen nemen. Onze beider intentie is om de overeenkomst daarna te verlengen.

In deze eerste fase ligt de nadruk op de ondersteuning aan de onderbouw en de niet-selectieteams zijn daarbij een belangrijk aandachtspunt.

De functie zal in de toekomst verder uitgebreid en breder worden tot een niveau waarop de kwaliteit van de geheel opleidingen in de handen komt te liggen van deze functionaris, in nauw overleg met de TC.

Wij zijn verheugd dat Sven deze uitdaging aangenomen heeft en wensen hem daarbij veel succes.

Onderstaand zal Sven zich even aan jullie voorstellen:

“Mijn naam is Sven Koebrugge. Ik ben 27 jaar en woon samen met mijn vriendin in Borne. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als leerkracht in het primair onderwijs.

Vroeger voetbalde ik bij BVV Borne en BZSV. Later maakte ik de overstap naar RKSV NEO. Bij RKSV NEO volgde ik de cursus van de KNVB, wat heeft bijgedragen aan mijn ontwikkeling tot trainer. Vervolgens trainde ik bij die club een aantal jaren de jeugd (selectie) elftallen.

Daarna koos ik ervoor om de D1 van Rood-Zwart te trainen. Dit deed ik twee jaar. Tijdens deze periode begon ik ook als trainer bij de Twentsche Voetbalschool. Tot op heden geef ik hier met veel plezier training”.

Technische Commissie