Algemeen

Teamindeling jeugd 2019-2020

Naar aanleiding van een viertal (late) afzeggingen van spelers in JO19-2 hebben wij als technische commissie wederom uitvoerig overleg moeten hebben met elkaar. 

In eerste instantie kwamen we tot de conclusie dat we dit jaar geen JO19-2 konden vormen.

Een paar overgebleven spelers zouden hierdoor vervroegd doorgeschoven moeten worden naar de senioren en een paar overgebleven spelers zouden terug moeten worden gezet naar JO17-2 (dispensatie).

JO17-2 zou hierdoor met 20 spelers komen te zitten, een situatie waar geen enkele speler blij van wordt daar er dan wekelijks veel spelers zijn die genoegen moeten nemen met een plek op de reservebank.

Omdat er in JO15-2 ook veel spelers ingedeeld zaten, hebben wij als technische commissie op basis van leeftijd en op basis van elftalindelingen in het verleden alle spelers van JO15-2, JO17-2 en de overgebleven spelers van JO19-2 herverdeeld en hebben hierdoor alsnog drie teams kunnen vormen.

Onderstaand dan ook de vernieuwde teamindeling voor de juniorenteams jongens.

Wij hebben getracht de elftalindeling zo te vorm te geven dat alles zo veel mogelijk naar wens van elke speler is. Indien er de behoefte is voor uitleg, dan gaan wij als technische commissie graag gesprek aan.

Hiervoor kun je contact opnemen met de desbetreffende coördinator

Teamindeling Jeugd Jongens

Teamindeling Jeugd Meisjes