Algemeen

UITNODIGING DEMO VTON App

UITNODIGING maandag 23 april van 18.15 – 19.30 uur voor jeugdtrainers – DEMO VTON App

Beste jeugdtrainers

Als jullie de ontwikkelingen een beetje gevolgd hebben in de afgelopen periode dat weet je dat wij aan het nadenken zijn over verbeteringen in de kwaliteit van trainingen voor het komende seizoen. Daarnaast zijn wij begonnen met het inventariseren van die trainers die komend seizoen actief zijn. Bij een groot aantal van jullie hebben wij daar al een beeld van; bij anderen zal dat nog volgen.

Als je volgend seizoen opnieuw als trainer actief bent, willen wij jou een nieuw middel aanbieden dat je helpt om trainingen veel beter te laten verlopen. Zelf zijn wij enthousiast over dit hulpmiddel en wij willen je er graag alvast kennis mee laten maken en mogelijk dat een aantal van jullie het als proef al direct kunnen gaan gebruiken.
Belangrijk voordeel is dat je met deze app veel minder tijd bent aan voorbereidingen van trainingen; dat je veel oefenstof aangereikt krijgt en ook passend bij het niveau van het team dat je je traint. Na afloop willen wij ook graag jullie reactie vernemen..

Belangrijk is dat je op 23 april om 18.15 uur aanwezig bent in het clubgebouw.
Carlo Kastermans van de VTON (bedenker van de app) zal uitleg geven en daarna laten we op het veld, met steun van JO11 – 1, zien hoe je met behulp van die app een veel betere training kunt geven.
Het geeft jullie een goede support en de spelers krijgen meer plezier bij de trainingen. Dat is wat we willen realiseren en daarvoor is jullie hulp en aanwezigheid op 23 april heel belangrijk.

Technische Commissie sv Enter