Algemeen

Voetbaltechnisch Beleidsplan sv Enter VERNIEUWD

De Technische Commissie heeft in de afgelopen maanden gewerkt aan een aanpassing van het Voetbaltechnische Beleidsplan.

Na meerdere besprekingen (ook met trainers) zijn we tot de conclusie gekomen dat wij een aantal zaken willen aanpassen om daarmede op termijn de kwaliteit van de jeugdopleiding, maar ook die van het selectievoetbal senioren te verhogen.

Bij de jeugd zijn de aanpassingen beperkt. Belangrijkste is dat wij proberen techniektraining te gaan invoeren voor een aantal selectieteams. De besprekingen daarover lopen inmiddels. Daarnaast willen wij de A jeugd beter laten aansluiten op de overgang naar het senioren voetbal door een vervolg te geven aan de onder 19 competitie en over afspraken van hun rol bij de A en B selectie.

We hebben ook een aantal overlegvormen aangepast opdat we een betere communicatie krijgen tussen TC en trainers.

De grootste wijzigingen zitten bij het senioren voetbal. Daar gaan we werken met een A selectie (1e team) en een B selectie (2e en 3e team). Met de trainers van het 1e tm 3e teams is dit inmiddels uitvoerig besproken en ook met de teams zullen een aantal van de wijzigingen verder besproken worden. Ook hebben we een aantal basisafspraken gemaakt die duidelijkheid moeten bevorderen tussen teams en ook aangeven wat het in houdt om in een selectieteam te spelen.

Voor andere vragen of opmerkingen kunt u altijd terecht bij 1 van de leden van TC. De namen vindt u in het beleidsplan op pagina 4

De Technische Commissie